Pauselijk bezoek aan “San Guilio”

Behalve leider van de wereldkerk is Paus Franciscus ook bisschop van Rome. Afgelopen zondag was hij in een van ‘zijn’ parochies waar hij een kerk inwijdde en sprak met tieners. Je ziet het in het Katholiek Vandaag nieuwsoverzicht van deze week!

Volg en like ons
Programma: Vaticaan Vandaag

Vaticaan Vandaag

Paus Franciscus bezoekt Mozambique

Paus Franciscus bezocht afgelopen week Mozambique, Madagascar en Mauritius. Marjolijne en Roderick bespreken de hoogtepunten van dit pausbezoek en vertellen wat hen het meeste raakte.

Vaticaan Vandaag - Week 36

Het verhaal van Paus Franciscus en de kapotte lift, nieuwe kardinalen, een speelfilm over Benedictus XVI en Franciscus, de gerestaureerde klokken van de Friezenkerk en meer in de nieuwste aflevering van Vaticaan Vandaag!

Vaticaan Vandaag - Week 35

Nu de zomervakantie voorbij is brengen we je weer wekelijks op de hoogte van de gebeurtenissen rond paus Franciscus en in het Vaticaan. Marjolijne en Roderick nemen het nieuws met je door onder het genot van een kop koffie!

Paus: "Jezus nodigt ons uit een zegen en geschenk te zijn voor anderen"

Afgelopen zondag was het Sacramentszondag. Ook in Rome was daarvoor volop aandacht. Je ziet het in ons nieuwsoverzicht!

Paus Franciscus bezoekt aardbevingsslachtoffers in Le Marche

Afgelopen zondag bezocht Paus Franciscus aardbevingslachtoffers in de Italiaanse regio Le Marche om ze een hart onder de riem te steken. Je ziet het in de Katholiek Vandaag Nieuwsupdate!

Paus Franciscus vraagt om gebed voor Soedan

Paus Franciscus vraagt iedereen om te bidden voor Soedan. Ook ontving hij een speciale 'kindertrein en stuurde een supervisor naar Lourdes. Dit en meer in de nieuwsupdate van deze week!

Paus pleit voor verwelkoming en bescherming van migranten

Een drukke week in het Vaticaan voor Paus Franciscus. Hij brak een lans voor migranten, ontving medewerkers van Caritas International en 6000 jonge voetballers. Je ziet het in onze Katholiek Vandaag Nieuwsupdate!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.