Paus pleit voor verwelkoming en bescherming van migranten

Een drukke week in het Vaticaan voor Paus Franciscus. Hij brak een lans voor migranten, ontving medewerkers van Caritas International en 6000 jonge voetballers. Je ziet het in onze Katholiek Vandaag Nieuwsupdate!

Katholiek Vandaag Nieuws

Paus: "Jezus nodigt ons uit een zegen en geschenk te zijn voor anderen"

Afgelopen zondag was het Sacramentszondag. Ook in Rome was daarvoor volop aandacht. Je ziet het in ons nieuwsoverzicht!

Paus Franciscus bezoekt aardbevingsslachtoffers in Le Marche

Afgelopen zondag bezocht Paus Franciscus aardbevingslachtoffers in de Italiaanse regio Le Marche om ze een hart onder de riem te steken. Je ziet het in de Katholiek Vandaag Nieuwsupdate!

Paus Franciscus vraagt om gebed voor Soedan

Paus Franciscus vraagt iedereen om te bidden voor Soedan. Ook ontving hij een speciale 'kindertrein en stuurde een supervisor naar Lourdes. Dit en meer in de nieuwsupdate van deze week!

Paus Franciscus veroordeelt voedselverspilling

Afgelopen week sprak Paus Franciscus zich uit tegen voedselverspilling en onderstreepte hij het belang van onafhankelijke journalistiek in een audiëntie met buitenlandse correspondenten. Dit en meer in onze wekelijkse nieuwsupdate.

Paus kondigt nieuwe maatregelen aan tegen misbruik

Afgelopen week betuigde de paus zijn medeleven met de slachtoffers van de aanslag op een kerk in Burkino Faso. Ook bedankte hij alle moeders in de wereld en wijdde hij 19 nieuwe priesters en vaardigde hij een edict uit met nieuwe maatregelen tegen misbruik in de kerk.

Paus bezoekt Bulgarije en Noord-Macedonië

Paus Franciscus heeft een drukke week achter de rug. In drie dagen tijd legde hij 2000 kilometer af, gaf 12 toespraken en had 14 ontmoetingen! Je ziet het in de Katholiek Vandaag Nieuwsupdate van deze week!

Paus Franciscus: Kappers, stop met roddelen!

Wat is het advies van paus Franciscus aan de kappers van Italië? En waarom draagt hij een vreemd hoofddeksel? Je ziet het in de Katholiek Vandaag nieuwsupdate van deze week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.